Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 10. 2014. 19:32 >> 19:30

OTAC OTKRIO

Nejmar odbio Realovih 150 miliona?

Otac brazilskog fudbalera Nejmara otkriva da je njegov sin po svaku cijenu želio u Barselonu, te da je navodno odbio i trostruko veću ponudu Real Madrida.

U trenutku dok je bio brazilsko čudo od djeteta koje pravi dar-mar po domovini, u Evropi se vodila žestoka debata, gotovo i rat, oko toga gdje će Nejmar nastaviti karijeru.

Utrkivali su se Real Madrid i Barselona, svojim ponudama pokušavali da privole Brazilca koji je, kako kaže njegov otac, i ranije napravio svoj izbor, odbacivši unosnu ponudu kako bi poslušao svoje srce, prenosi portal "Sporske.net".

Govoreći pred Sudom u vezi sa sumnjama ranije izrečenim u vezi s ugovorom i transferom u Barselonu, Nejmarov otac otkriva da je kraljevski klub predstavio značajno bogatiju i unosniju ponudu, te da novac nije odigrao presudnu ulogu u odabiru strana.

Podsjetimo, porodica Nejmar se sumnjiči da pronevjeru poreza, te nelegalne uplate u korist Nejmarovih roditelja, zbog čega su sam fudbaler i njegov otac prinuđeni da pravdu brane red sudom.

Kako prenosi portugalski 'Ožogo', Nejmarov otac je priznao da je Real Madrid ponudio nevjerovatnih 150 miliona za transfer Nejmara na Santjago Bernabeu!

Ta suma je gotovo tri puta veća od sume koju je, prema zvaničnim podacima objavljenim na sajtu kluba, izdvojila Barselona za angažovanje brazilske zvijezde.

Katalonci su platili 57.1 miliona eura na ime transfera, i to 17 miliona Santosu, a 40 miliona grupi N&N koja je bila većinski vlasnik ugovora.

U želji da čitav transfer bude transparentan, FK Barselona je otkrila i detalje u vezi sa primanjima samog igrača, koji će tokom svog ugovora ostvariti profit u iznosu od 44 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније