Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 10. 2014. 23:17 >> 23:44
8

U BERANAMA

Tuča "Vojvoda" i policije, 40 povrijeđenih

Oko 30 navijača Sutjeske i desetak policajaca povrijeđeno je u tuči tokom duela Berana i aktuelnog šampiona u osmini finala Kupa Crne Gore.

TopFudbal prenosi da je demoliran autobus koji prevozi fudbalere Sutjeske.

"Nevjerovatno, napali su nas bez razloga, a onda tukli redom. Bilo je krvi na sve strane. Maltretiranje nije prestalo ni kasnije u policijskoj stanici", kazao je jedan od povrijeđenih nikšićkih navijača.

Grupa navijača Sutjeske, onih najvatrenijih popularnih Vojvoda, preživjela je pakao danas u gradu pod Jasikovcem - piše TopFudbal-

U toku prvog meča osmine finala Kupa Crne Gore između Berana i Sutjeske (3:2) došlo je do velikih nereda na tribini gdje su bili smješteni nikšićki ultrasi, a uz to je i demoliran autobus koji prevozi nikšićke fudbalere. Bilans je tridesetak povrijeđenih navijača i desetak policijaca.

Simpatizeri Sutjeske, popularne Vojvode prst krivice uputili su ka beranskoj policiji.

Prije šest godina tokom duela Berana i Budućnosti bilo je takođe nemilih scena.

(TopFudbal)

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније