Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2013. 17:06 >> 17:06

SKROMAN

Toti: Samo je Mesi bolji od mene

Kapiten Rome Frančesko Toti ocijenio je da je on jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala i da je od njega bolji samo igrač Barselone Lionel Mesi.

"Ima samo jedan igrač koji u fudbalu radi stvari koje ja nikada neću moći, a to je Mesi. Mislim da nijednog italijanskog fudbalera ne bih mogao da nazovem boljim od mene. Brojke govore za sebe", rekao je Toti za list Gazeta delo Sport.

Toti igra kao mladić ove sezone, zbog čega mediji spekulišu da bi mogao da se vrati u reprezentaciju. Kapiten Rome pohvalio je trenera Marčela Lipija i rekao je da bi u budućnosti želio da sarađuje sa Žozeom Murinjom.

"Lipi je najbolji trener s kojim sam ikada radio. On ima neverovatnu harizmu. Takođe, veliki treneri su i Fabio Kapelo i Lučano Spaleti. Ali, voleo bih da sarađujem s Žozeom", rekao je Toti.

Toti je cijelu karijeru proveo u Romi i drži mnoge klupske rekorde. Između ostalog, odigrao je najviše utakmica za Romu - 668, i najbolji je strijelac kluba sa 281 golom. Za reprezentaciju Italije odigrao je 58 utakmica i postigao devet golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније