Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 12. 2014. 21:39 >> 21:36

U SVOM STILU

Klop: Mi smo potpuni idioti!

Već 17 kola njemačkog fudbalskog prvenstva je prošlo, a Borusija Dortmund je i dalje u opasnoj, crvenoj zoni.

Samo četiri pobjede je "pretanak" učinak ekipe koja će u februaru juriti plasman četvrtfinale Lige šampiona.

"Šta reći? Najbolja stvar od svega je što će uskoro 2014. godina biti gotova!", rekao je trener "milionera" Jirgen Klop poslije današnjeg poraza od Verdera iz Bremena.

"Zeleni" su slavli rezultatom 2:1, a za 90 minuta imali su samo dva udarca u okvir gola.

"Sve kritike koje smo dobili apsolutno su zaslužene. Stojimo ovdje nakon utakmice kao apsolutni idioti i s pravom smo sami krivi za to", rekao je Klop u svom stilu, po običaju, bez dlake na jeziku.

"Pred nama su tri nedjelje priprema za nastavak sezone. Tada ćemo popravljati sve ovo što smo upropaštavali tokom ove sezone", dodao je harizmatični stručnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније