Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 04. 2013. 17:11 >> 17:11

OŠTAR

Bekenbauer: Bufon reagovao kao penzioner

Njemačka fudbalska legenda Franc Bekenbauer bio je iznenađen lošim intervencijama Đanluiđija Bufona kod oba gola Bajerna protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Popularni Kajzerfranc je rekao da je u oba slučaja iskusni italijanski čuvar mreže reagovao kao penzioner.       

"Ne bih da vas nerviram zbog ovoga što kažem. Ali Bufon je djelovao kao penzioner kod prvog gola. Možda nije očekivao da će Alaba šutirati sa te udaljenosti. Pa, šutirao je sa 120 metara!", rekao je italijanskim novinarima počasni predsjednik Bajerna.

U većini izveštaja sa utakmice Bufonu se pripisuje krivica i za drugi gola kada je loše intervenisao posijle šuta Luiza Gustava, neposredno prije nego što je Mandžukić asistirao Mileru, a ovaj rutinski plasirao loptu u gol.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније