Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 01. 2015. 17:27 >> 17:23
3

SRBIJANSKI MEDIJI

Stopiran Jovovićev transfer u Zvezdu?

Mladi fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović bio je na korak od prelsasku u Crvenu Zvezdu, nije otišao sa ekipom na pripreme, ali u posljednjem trenutku transfer je stopiran, pišu mediji u Srbiji.

Promocija talentovanog crnogorskog reprezentativca, već je bila zakazana u Ljutice Bogdana, ali je u posljednji čas prvo pomjerena, pa otkazana, objavio je Mondo.

Kako piše Mondo, problemi nijesu poslovne, već navijačke prirode. Naime, Jovovićeva Fejsbuk stranica nedvosmisleno upućuje na to da su mu draže crno-bijele boje, što samo potvrđuje verziju priče da su transfer zapravo stopirale 'Delije'.

Jovović je u toku prošle godine kačio statuse poput: "FK SUTJESKA - FK PARTIZAN - VJEČNO ŽIVEĆE - NJIMA DAJEM SVE!!!" (i to tačno na dan kada su crno-bijeli dobili proljećni 'vječiti derbi' prošle sezone), a potom su se pojavile i slike iz "Pionira" sa utakmica crno-bijelih i "check in" na grupi koju su napravili navijači Partizana: Hala ''Pionir'' - Mjesto gdje novac gubi vrijednost.

Mondo nije uspio da dobije ni demanti, ni potvrdu te verzije, ali ističe da je konferencija za medije na kojoj je trebalo da bude predstavljen Jovović prvo zakazana, potom pomjerena, pa na kraju otkazana - a do sada nije zakazana opet.

Zvezda nije dobila bankarske garancije?

Prema pisanju lista "Sport", posao je propao jer beogradski klub nije dobio garancije banke.

Jovović je, poslije dvije nedjelje pregovora, trebalo da pojača Zvezdu uz obeštećenje od 100 hiljada eura, s tim da bi u zavisnosti od igara Jovovića, odnosno ostvarenja bonusa predviđenih ugovorom o transferu Nikšićanima pripalo i još dva puta po 50 hiljada. Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Stefan Pantović, kazao je juče da razlike nijesu nepremostive, ali da još nijesu utanačeni svi detalji oko dogovora sa Sutjeskom.

Kako piše Sport, Jovović je već bio prošao ljekarske preglede, nalazio se u Beogradu gdje je čekao da stavi potpis na ugovor sa "crveno-bijelima", ali su čelnici Sutjeske odlučili da zakoče ceo proces jer nijesu dobili neophodne garancije u završnim pregovorima.

Navodi se da se tim sa stadiona „Rajko Mitić“ okrenuo angažovanju dovođenju alternativnih rješenja. Prema informacijama Sporta, izbor je pao na momka koji je već bio viđen kao novi igrač Crvene zvezde – Nikoli Trujiću, kapitenu Napretka iz Kruševca.

Ipak, ostaje da se vidi kako će se cijela priča završiti i da li će, Jovović, na kraju ipak obući crveno-bijeli dres.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније