Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 01. 2015. 21:25 >> 21:22

POVRATAK U KALĆO

Zvanično: Eto novi član Sampdorije

Kamerunski napadač Samuel Eto i zvanično je prešao iz Evertona u Sampdoriju, potvrdio je premijerligaški klub.

Četvorostruki najbolji fudbaler afričkog kontinenta, koji je u avgustu prešao iz Čelsija u Everton i za taj klub postigao četiri gola na 20 utakmica, potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Sampdorijom.

Eto je proteklog vikenda bio u Italiji kako bi obavio ljekarske preglede i dogovorio lične uslove transfera, a takođe je sa tribina ispratio Sampdorijin meč protiv Palerma, koji je završen 1:1.

"Zahvalni smo Etou što je u tim donio svoje iskustvo i znanje", rekao je menadžer Evertona Roberto Martinez i u ime cijelog kluba poželio bivšem fudbaleru Barselone sve najbolje u nastavku karijere.

33-godišnji Kamerunac je pomogao Barseloni da osvoji Ligu šampiona 2009., a sljedeće godine se još jednom popeo na krov Evrope sa Interom. Eto je 2011. prešao u Anži iz Mahačkale, u transferu koji se do tada smatrao najvećim u istoriji, prije nego što je 2013. prešao u Čelsi.

"Njegova porodica živi u Milanu, a on sanja da upravo u gradu kakva je Đenova završi svoju karijeru. Taj san će mu se ispuniti. Veliki je profesionalac i gdje god da je igrao, igrao je dobro", kazao je njegov agent Klaudio Vigoreli.

Ekipa Siniše Mihajlovića poslije 20 odigranih utakmica u italijanskom prvenstvu na svom kontu ima 34 boda, i drži peto mjesto na tabeli. Isto bodova ima i Lacio na četvrtoj poziciji, koja vodi u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније