Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2015. 09:50 >> 09:46

ŠALJIVDŽIJA BUFON

Umjesto rukovanja - šamarčina

Prije početka utakcime, kapiteni bi trebalo da se pozdrave rukovanjem i iskažu poštovanje, ali se legendarni golman Đanluiđi Bufon odlučio za nesvakidašnji potez uoči jučerašnjeg duela Udinezea i njegovog Juventusa u Seriji A.

Kapiteni dva tima trebali su da odrade tradicionalno rukovanje nakon žrijeba u kojem je odlučeno ko kreće s centra i koja će ekipa igrati na kojoj strani, kada je uslijedio većini neočekivan gest legendarnog čuvara mreže.

Na drugoj strani bio je Antonio Di Natale, njegov dugogodišnji prijatelj iz reprezentacije, pa je Bufon htio da se našali. Prilično snažno je ošamario Di Natalea, koji je možda i jedini čovjek koji je očekivao takav potaz BUfona, pa se samo nasmijao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније