Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 02. 2015. 20:07 >> 20:03

SAVIĆEVIĆ NAJAVIO

Saveljić debituje protiv Danske

Esteban Arijel Saveljić biće pozvan za prijateljski meč koji Crna Gora igra 8. juna protiv Danske, ukoliko do tada dobije pasoš, izjavio je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, gostujući u emisiji “Fudbal plus” Atlas televizije.

“Saveljić je porijeklom iz Crne Gore i tu nema nikakvih problema, evo i predsjednik države je obećao da će se založiti i da će dati predlog da dobije pasoš. To je momak koji ima 24 godina, koja igra argentinsku ligu i koji ima volju i želju da igra za državu odakle vuče porijeklo i to je lijep gest jednog momka kojeg vuku korijeni”, kazao je Savićević.

Saveljić je nedavno prešao iz šampiona Rasinga prešao u ekipu Defensa i Hustisija i u prvom kolu je igrao od početka u pobjedi protiv Gimnasija la Plate.

“Mi 8. juna imamo zakazanu prijateljsku utakmicu sa Danskom, 14. igramo protiv Švedske, i ukoliko u naredna dva mjeseca Saveljić dobije pasoš on će biti pozvan. Biće tu sedam do 10 dana i u tom periodu moći ćemo da vidimo njegove kvalitete”, kazao je Savićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније