Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 03. 2015. 15:46 >> 17:06

NEMA DILEMU

Pele: Nejmar nikad kao ja

Legendarni brazilski fudbaler Pele rekao je da ne postoji mogućnost da ga sunarodnik Nejmar naslijedi na mjestu najboljeg fudbalera svih vremena.

Iako ima tek 23 godine, Nejmar je već upisao 42 gola na 60 utakmica u dresu ‘Selesaa’, dok je Pele karijeru završio sa 77 pogodaka za reprezentaciju.

Brazilac je čak tri puta bio svetski šampion sa svojom zemljom, a Nejmar barem za sada po tome ne može da ga ugrozi.

Na pitanje da li bi Nejmar mogao da postane najbolji brazilski fudbaler svih vremena, Pele je u svom stilu odgovorio: 

"Mislim da ne bi mogao. Nemoguće je postati novi kralj, novi Pele, jer su moji roditelji odavno zatvorili "radnju". Mislim da je on dobar fudbaler, odličan mladi igrač i biće velika zvijezda, u to nema sumnje", naveo je Pele. 

Pele takođe smatra i da moderni fudbaleri uopšte nijesu superiorni u odnosu na svoje prethodnike. 

"Ako pitate, da li bi Betoven bio bitan sada? Naravno da bi bio. Da sada igram, bio bih spreman za to. Ljudi zaboravljaju da je meni dat dar igranja fudbala i o tome niko ne može da sudi", istakao je Pele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније