Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2015. 14:12 >> 14:15
6

AKINFEJEV DOBRO

"I ovo se dešava u fudbalu"

Golman reprezentacije Igor Akinfejev, koga su navijači Crne Gore u prvom minutu meča, pogodili bakljom u glavu, zahvalio se svima na podršci, istakavši da se osjeća dobro.

"Osjećam se dobro i želim da se zahvalim svima koji su brinuli o meni. Nažalost, i ovakve stvari se ponekad dešavaju u fudbalu. Iskreno se nadam da se ovakvi incidenti neće ponavljati nikada više ni u Crnoj Gori ni bilo gdje u svijetu", rekao je Akinfejev, a prenio sajt Ruske fudbalske asocijacije.

Golman Rusije nakon što je pogođen bakljom u glavu, prebačen je u bolnicu, gdje mu je konstantovan potres mozga i opekotine po vratu.

U nastavku susreta, navijači su tvrdim predmetom pogodili Dmitrija Kombarova, pa je sudija Ajtekin je nakon toga definitivno prekinuo meč.

(foto: zastavski.com)



 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније