Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 03. 2015. 21:39 >> 21:34

REPREZENTACIJA ARGENTINE

Tevez srećan zbog povratka, Mesi povrijeđen

Argentinski fudbaler Karlos Tevez rekao je da je presrećan što je poslije četiri godine počeo reprezentativni meč u prvom timu, uz pobjedu nad Salvadorom od 2:0.

"Bio sam presrećan. Igranje od početka je potpuno drugačije od ulaska sa klupe. Definitivno dobijate mnogo više samopouzdanja", rekao je centarfor Juventusa.

Argentina je pobijedila Salvador u prijateljskoj utakmici u Vašingtonu, a Tevez je kazao da ta utakmica može da bude jako korisna za "gaučose".

"Ova utakmica može biti korisna za tim jer mnogo naših potencijalnih protivnika na Kopa Amerika igra tako zatvoreno. Za to vam je potrebno strpljenje da postignete gol, a mi smo na pravom putu. Moramo da nastavimo da radimo, ali ovo je samo početak. Meni je važno da više igram za reprezentaciju", rekao je Tevez.

Argentina je igrala bez prve zvijezde Lionela Mesija, za koga je selektor Tata Martino kazao da je povrijeđen i da nije bio u stanju da nastupi.

Najbolji argentisnki fudbaler presjedio je meč reprezentacije sa El Salvadorom na klupi, Matino nije želio da rizikuje.

"Nije mogao da trenira. Snimci nijesu pokazali ništa, ali stopalo mu je bilo tako otečeno da nije mogao da obuje kopačku. Nijesmo hteli ništa da rizikujemo, a moguće je da neće igrati ni u u utorak (protiv Ekvadora). Nećemo ništa da rizikujemo", rekao je Martino.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније