Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2015. 19:55 >> 19:48

UNIŠTAVA SEVILJU

Ronaldo pretekao Pelea i Mesija

Napadač Reala Kristijano Ronaldo postigao je het-trik u duelu sa Seviljom i oborio još jedan rekord.

Portuglac je stigao do 42. pogotka u španskom prvenstvu, na 32 odigrana susreta, a ekipa iz Andaluzije mu je omiljena mušterija, pošto je ovim het-trikom postigao nevjerovatnih 18 golova u 12 duela protiv Sevilje, najviše što je jedan igrač dao protiv istog protivnika. 

Takođe, bivši igrač Mančester Junajteda je učinkom u Sevilji ostavio iza sebe legendarnog Pelea i "vječitog" rivala Lionela Mesija iz Barselone.

Ronaldo je pored 42 gola u Primere postigao i deset u takmičenjima UEFA ove sezone, čime je petu sezonu zaredom prebacio cifru od 50+ golova. LegendarnomBrazilcu je to pošlo za nogom u četiri uzastopne sezone, dok je Argentincu potrebno da još jednom zatrese mrežu do kraja sezone kako bi se izjednačio sa Peleom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније