Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2015. 20:50 >> 20:54

LIVERPUL OPET RAZOČARAO

Pobjeda Palasa na Džerardovom oproštaju

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard odigrao je posljednji meč na "Enfildu". Pamtiće ga po neuspjehu, pošto je Kristal Palas odnio bodove 3:1.

"Enfild Roud' je na spektakularan način dočekao kapitena uoči početka utakmice, ipak Liverpul je po ko zna koji put ove sezone razočarao.

"Odlaziš kao legenda, vratićeš se kao heroj. Grad Liverpul će uvijek biti s tobom – nikada nećeš hodati sam (YNWA)", pisalo je na ulošku 'Predatorki' koje je Džerard nosio na oproštaju od Liverpula. 

U dresu "redsa" proveo je 17 sezona, odigrao je više od 700 utakmica i osvojio deset trofeja.

Što se samog melča tiče, Liverpule je poveo kada je Lalana  iskoristio jednu grešku odbrane gostiju sredinom prvog poluvremena.

Međutim, od tog trenutka domaćin je stao, Palas se razigrao. Ledli, Bolasi i Pančon su mučili odbranu 'Redsa', gol je visio u vazduhu i mreža Minjolea se zatresla u posljednjim trecuima prvog poluvremena.

Džejson Pančon je savladao Minjolea iz slobodnjaka - 1:1.

U nastavku je došlo do preokreta. Vilfrid Zaha dopnio vođstvo Palasu, nepun minut pošto ga je Pardju uveo u igru.

Gosti su se onda ograničili na odbranu i kontranapde, a u sudijskoj nadoknadi su potvrdili pobjedu. Marej je promašio penal, ali se ispravio za konačnih 1:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније