Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

20. 06. 2023. 11:02 >> 11:03

RAZMATRAO PONUDU

Džerard potvrdio: Neću prihvatiti ponudu Al-Etifaka

Britanski fudbalski trener Stiven Džerard rekao je da neće preuzeti Al-Etifak, klub iz Saudijske Arabije.

Bivši trener Rendžersa je bez posla, otkako je u oktobru dobio otkaz u Aston Vili.

Nekadašnji kapiten Liverpula i Engleske viđen je početkom mjeseca u Saudijskoj Arabiji, kada su mediji spekulisali da je dobio ponudu Al-Etifaka.

"Pozvan sam da razmotrim potencijalnu ponudu, što sam i uradio. Analizirao sam je prerthodnih dana, ali kako sada stvari stoje, neću prihvatiti tu ponudu", rekao je Džerard, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Džerard je za 11 mjeseci predvodio Aston Vilu u 40 utakmica i ostvario je 13 pobjeda. Ekipu je preuzeo u novembru 2021. godine.

Po završetku igračke karijere 2016. godine, prvi trenerski posao preuzeo je u Rendžersu 2018. godine i predvodio je klub do prve šampionske titule u 10 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније