Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2015. 19:15 >> 19:07

EVRA PORUČIO

Spreman sam da se rukujem sa Suarezom

Lijevi bek Juventusa Patris Evra je izrazio spremnost da se rukuje s napadačem Barselone Luisom Suarezom prije početka sjutrašnjeg finala Lige šampiona.

Podsjetimo, u oktobru 2011. godine, Evra, tada član Mančester Junajted, optužio je Urugvajca da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi tokom meča Premijer lige.

Urugvajac, koji je tada igrao za Liverpul je kasnije suspendovan na osam utakmica.

"Ja sam spreman da se rukujum sa Suarezom. Nemam ništa protiv njega. Ovo je finale Lige šampiona. Ja sam ponosan na sebe i boju kože. Suarez će osjetiti moje prisustvo na terenu", poručio je Evra.

Drugi Suarezov "neprijatelj" Đorđo Kjelini, kojeg je ugrizao na SP 2014. u Brazilu, će preskočiti subotnje finale u Berlinu zbog povrede koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније