Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2015. 08:37 >> 16:18

KOPA AMERIKA

"Gaučosi" demolirali Paragvaj

U finalu ovogodišnjeg Kopa Amerike igraće domaći Čile i Argentina, koja je jutros razbila Paragvaj sa 6:1!

 

Igra mačke i miša u drugoj polufinoj utakmici prvenstva Latinkse Amerike odigranoj na stadionu “Munisipal” u čilenaskom gradu Konsepsionu.

Argentinci su rano jutros lako savladali Paragvaj iako su u grupnoj fazi odigrali neriješeno 2:2.

Najbolji igrač Argentine Leo Mesi nije imao sreće da postigne nijedan pogodak na ovom meču, prije svega zahvaljujući sjajnim odbranama Viljara ali je zato čak tri puta asistirao saigračima.

Golove za “Gaučose” postigli su Markos Roho, Havier Pastore, dva puta Anhel Di Marija, i po jednom Aguero i Iguain. Počasni gol za Paragvaj dao je Barios.

Paragvaj i Peru će se u subotu u ranim jutranjim časovima boriti za bronzu, dok će odluka o novom šampionu Južne Amerike pasti prije ponoći istog dana.

Čile će se boriti za prvu titulu prvaka svog kontinenta u istoriju, a Argentina za 15-tu.

                           

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније