Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2013. 22:10 >> 22:11

PROBLEMI ZA KATALONCE

Barsa bez Pujola i Maskerana protiv Bajerna

Kapiten Barselone Karles Pujol i Havijer Maskerano propustiće prvi meč polufinala Lige šampiona sa Bajernom, potvrio je pomoćni trener Katalonaca Đordi Roura.

 Pujol je prošlog mjeseca operisao koljeno i iako se vratio treninzima, još uvijek nije poznato kada će se vratiti u katalonski tim.

S druge strane, Maskerano je oštetio ligamente koljena u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom prije dvije nedjelje.

„Pujol sigurno neće igrati u Minhenu, a još uvijek ne znamo da li ćemo moći da računamo na njega za revanš. Sve zavisi od njegovog oporavka i procjene doktora. Maskerano se oporavlja, ali ni za njega ne znamo da li će biti spreman za revanš“, rekao je Roura.

Barselona i Bajern prvi meč polufinala igraju u utorak u Minhenu, dok je revanš na programu 1. maja u Barseloni.

Barselona ima nekoliko opcija igrača koji će činiti tandem sa Đerarom Pikem u odbrani, uključujući i Erika Abidala, koji se nedavno vratio na teren poslije transplantacije jetre.

„Idemo korak po korak. Normalno je da Abidal želi da igra, kao i njegovi saigrači. Radio je nevjerovatno i ima sve veće ambicije“, istakao je Roura.

Lionel Mesi se gotovo oporavio od povrede, pa je to problem manje za Katalonce.

„Mesi je u dobroj formi. Ponovo trenira sa timom, oporavak mu ide dobro i radi sve što je u njegovoj moći da bude potpuno spreman za Bajern“, naglasio je Roura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније