Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 08. 2015. 16:42 >> 16:36
3

SREĆAN U INTERU

Jovetić: Pelegrini mi nije dao da igram

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je danas da je srećan što je prešao u Inter i dodao da je imao problema u Mančester sitiju. Jovetić će narednih godinu dana igrati na pozajmici u Interu, s tim da će italijanski klub poslije toga moći da otkupi ugovor.

"Imao sam određene probleme u Sitiju, ali nijesam bio jedini. Čak i kada sam bi u dobroj formi trener mi nije dozvoljavao da igram. U svakom slučaju, ne želim da pričam o Sitiju. Želim im sve najbolje", rekao je Jovetić za italijanske medije.

Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine rekao je da vjeruje da Inter ima odličnu ekipu.

"Veoma sam srećan što sam dio Intera i nadam se da ćemo ove godine moći da se vratimo tamo gdje nam je mjesto. Ovdje sam da pobjeđujem, imamo odličnu ekipu i možemo da ispunimo ciljeve... Naš glavni rival je Juventus, ali nadam se da možemo da ih pobijedimo", naveo je Jovetić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније