Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Kosarka.me ]

24. 09. 2015. 10:33 >> 10:22
3

DO 2018.

Rajs produžio ugovor s Himkijem

Crnogorski reprezentativac Tajris Rajs produžio je ugovor sa Himkijem do 2018. godine. Prema novom ugovoru plejmejker crnogorske košarkaške selekcije biće najplaćeniji košarkaš u Evropi, a da je ponikao u Americi.

 

Rajsu je prethodni ugovor isticao tek za dvije godine, ali je Himki zadovoljan njegovim igrama odlučio da produži saradnju novim, neuporedivo boljim ugovorom po igrača. Osim toga, u ugovoru stoji kaluzula da  je prije njegovog isteka nemoguće jednostrano prekinuti saradnju.

Rajs je odigrao perfektnu prethodnu sezonu za Himki i u izboru navijača bio je najbolji igrač kluba. On je proglašen i za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrokupa, koji je Himki osvojio i izborio igranje u Evroligi.

Prethodno je Rajs osvojio Evroligu sa Makabijem i bio proglašen za najkorisnijeg igrača Fajnal fora.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније