Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

03. 01. 2016. 15:51 >> 15:44

"PRIBIJENI UZ ZID"

"Crno-bijeli" očekuju težak meč u Nikšiću

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da je njegova ekipa "pribijena uz zid" i da mora da pruži više od trenutnog maksimuma kako bi pobijedila Sutjesku u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi.

"Sutjeska igra dobro, naročito na domaćem terenu. Dodatno su pojačali sastav i znamo da će uraditi sve kako bi napravili atmosferu iz koje će probati da dođu do pobjede. Mi smo pribijeni uz zid i u sjutrašnjem meču moramo pružiti i više od svog trenutnog maksimuma ako želimo da pobijedimo. Imamo obavezu jedni prema drugima i prema dresu koji nosimo da na svakom dijelu terena, u svakom trenutku budemo na tom nivou", rekao Božić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sjutra od 21 čas u Nikšiću igraju protiv Sutjeske, utakmicu 18. kola Jadranske lige. U prvom dijelu takmičenja "crno-bijeli" su pobijedili Sutjesku sa 75:67. U ekipi Partizana neće biti povrijeđenog Mihajla Andrića, a svi ostali su spremni.

Košarkaš Partizana Petar Aranitović rekao je da očekuje izuzetno tešku utakmicu u Nikšiću.

"Sutjeska je nedavno dovela dva iskusna igrača i dodatno se pojačala u odnosu na dosadašnji dio sezone. Nakon posljednje utakmice mi smo dobro trenirali i spremni smo za sve što nas očekuje u Nikšiću", rekao je Aranitović.

To će biti duel dvije posljednjeplasirane ekipe. Partizan je pretposljednji na tabeli sa šest pobjeda i 11 poraza, a Sutjeska na 14. mjestu ima pobjedu manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније