Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 03. 2016. 09:22 >> 09:06

NBA LIGA

Sparsi i Dankan ispisuju istoriju

Košarkaši Orlanda pobijedili su na svom terenu Denver 116:110, a u timu sa Floride ponovo nije bilo našeg Nikole Vučevića zbog povrede.

 

Najbolji u pobjedničkom timu bili su Evan Furnije sa 30 poena i Džejson Smit sa 25 koševa, dok je najefikasniji u Denveru sa 18 bio Geri Haris.

Košarkaši San Antonija pobijedili su Los Andjeles Kliperse sa 108:87.

San Antonio je zabilježio 33. uzastopnu pobjedu na domaćem terenu i po tome je drugi tim u istoriji jer se izjednačio sa Orlandom. Rekord drži Čikago, koji je u sezoni 1995/96. imao 37.

Najbolji u ekipi trenera Grega Popovića bio je Kavi Leonard sa 20 poena, dok je Lamarkus Oldridž postigao 17.  Tim Dankan je na vječnoj listi najboljih strijelaca prestigao Džona Havličeka i sada je 14.

 

Indijana je sa 103:98 pobijedila Boston, predvođena odličnim Pol Džordžom, koji je postigao 25 poena. Pomogao mu je Monta Elis sa 16, uz šest asistencija, kao i Džordan Hil, koji je dao 15 poena.

Sedam minuta prije kraja bilo je neriješeno, ali su Pejsersi napravili seriju 15:4, što je bilo dovoljno da zabilježe novu pobjedu.

Kajl Lauri je sa 25 poena predvodio Toronto u pobjedi na strani nad Milvokijem 107:89.

Grčki košarkaš Janis Anetokunpo imao je u Milvokiju 18 poena, 12 skokova i devet asistencija i bio je blizu novog tripl-dabla.

Bruklin je na svom terenu sa 131:114 savladao Filadelfiju, dok je Sakramento sa 106:98 bio bolji od Los Andjeles Lejkersa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније