Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

12. 08. 2017. 11:40 >> 11:12
4

TANJEVIĆ NAKON MEČA

Grci iznenadili, CG energično

Selektor Košarkaške reprezentacije Crne Gore Bogdan Tanjević rekao je da su ga Grci iznenadili sjajnom igrom i dodao da je njegov tim, i pored izgubljenog meča, igrao energično.

Košarkaška reprezentacija Grčke pobijedila je u Beogradu Crnu Goru sa 83:81 (18:20, 20:16, 21:17, 24:28) u prvoj utakmici na turniru "Trofej Beograda".

"Imali smo priliku da pobijedimo, ali oni su jak tim, a mi smo mnogo smo lopti izgubili. Nadam se da ćemo smanjiti greške, bilo je dosta jefitinih poena. Rezultat je manje značajan, igrali smo dosta energično i jako se dobro igra košarka. Grci su me iznenadili, igrali su sjajno, ali smo mi izdržali", rekao je Tanjević u izjavi poslije meča. 

Bojan Dubljević, koji je ubacio deset poena, i pored Nikole Vučevića bio najefikasniji na meču, dodao je da je njegova ekipa pokazala da može da igra sa najboljima. 

"Mislim da smo igrali sjajno, s obzirom da je prva utakmica. Pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim, moramo da nastavimo da radimo dalje i dižemo formu u narednim turnirima", bio je kratak košarkaš Valensije.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније