Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 06. 2013. 19:56 >> 19:59

DEMANT

Ivković: Nijesam imao kontakt sa Fenerom

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković demantovao je sve spekulacije koje su se pojavile, a koje ga povezuju sa preuzimanjem Fenerbahčea.

Legendarni košarkaški trener i selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković nema nikakav kontakt sa turskim Fenerbahčeom.

"Nijesam imao ni pola kontakta sa Fenerbahčeom. To sada prvi put kažem, jer ne mogu više da shvatim ovu situaciju. Stvari moraju da se raščiste. Niti sam imao, niti imam bilo kakvu vezu, a još manje komunikaciju sa Fenerom. Ni najmanju" rekao je Ivković za sajt "Jurohups".

Ivković je potom dodatno pojasnio trenutnu situaciju rekavši da je prethodnog ljeta bilo pregovora, ali ne i ovog.

"Pominje se čak da smo završili posao. Istina je da sam sa ovim klubom razgovarao prošlog ljeta, kada sam otišao iz Olimpijakosa i njihovoj upravi sam objasnio da ne želim da radim u klubu. Ovog ljeta ne postoji apsolutno ništa. To morate da znate. Jedino ne znam ko stoji iza ove priče" jasan je bio selektor Srbije.

Fenerbahčeu je inače FIBA zabranila dovođenje novih igrača turskom klubu zbog dugovanja prema bivšim igračima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније