Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ Beta ]

08. 10. 2017. 19:20 >> 18:51

SLAVILI U LJUBLJANI

Zvezda zadržala maksimalan učinak

Košarkaški Crvene zvezde zadržali su makismalan učinak u Jadranskoj ligi, pošto su danas u trećem kolu na gostovanju u Ljubljani pobijedili Olimpiju sa 82:73 (18:29, 25:13, 21:16, 18:15).

Zvezda je na gostovanju protiv ljubljanske Olimpije nastupila bez Džejmsa Feldina, ali je ekipa Dušana Alimpijevića i pored toga uspjela da dođe do pobjede i tako zadrži maksimalan učinak.

Crveno-bijeli imali su dosta problema u prvoj četvrtini, Olimpija je lako uspjevala da nadmudri Zvezdinu odbranu, ali je beogradski tim uspostavio ravnotežu u drugoj dionici i do poluvremena predvođen Stefanom Jankovićem uspio da stigne do preokreta - 43:42.

Olimpija je početkom treće četvrtine ponovo preokrenula, ali je Zvezda ipak uspjela da u finišu tog perioda dođe do devet poena prednosti -62:53.

Domaćin je u posljednjoj dionici u nekoliko navrata uspijevao da dođe do četiri poena zaostatka, ali su gosti svaki put u tim situacijama uspijevali da zaustave nalet i na kraju bez većih problema da dođu to trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Ognjen Dobrić sa 17 poena, jedan manje postigao je Tejlor Ročesti, a 13 je dodao Janković.

U ekipi Olimpije istakao se Talor Batl sa 17 poena, a Roko Badžim postigao je 12.

Zvezda je prva sa maksimlanim učinkom, dok Olimpija zauzima šesto mjesto sa jednom pobjedom i dva poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније