Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 07. 2013. 15:37 >> 15:37

UMJESTO VOJVODINE

ABA liga: Radničkom "vajld" karta

Čelnici ABA lige ponudili su Radničkom iz Kragujevca da iduće sezone nastupi u tom takmičenju umjesto Vojvodine, koja nije uplatila 150 hiljada eura do 5. jula, što je bio uslov za ulaz u ovu ligu.

Košarkaši tima iz Kragujevca ipak bi mogli da zaigraju dogodine u Jadranskoj ligi, iako nijesu to mjesto obezbijedili kroz plasman u domaćem prvenstvu.

Kako su uplatili svega 20 odsto sume, Novosađani su ostali bez mjesta, a specijalna pozivnica uručena je Radničkom. Kragujevčani sada imaju rok do utorka u podne da uplate tu sumu.

Direktor Vojvodine Aleksandar Grmuša istakao je za B92 da njegov tim ne odustaju od ABA lige, pošto je svoje mjesto izborili na terenu.

S druge strane, predsjednik Radničkog Ivan Grujin potvrdio je da će Kragujevčani ispuniti sve obaveze u predviđenom roku kako bi učestvovali regionalnom takmičenju.

Grujin je, takođe, istakao da su se Kragujevčani prijavili za učešće u Evrokupu, ali da sve zavisi od ABA lige.

Pored Vojvodine, i Široki Brijeg je imao problem, ali je uspio do predviđenog roka da uplati traženi novac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније