Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.V.

27. 12. 2017. 09:42 >> 09:10

NBA LIGA

Mirotić najbolji u pobjedi Bulsa

Košarkaši Čikago Bulsa zabilježili su pobjedu poslije dva vezana poraza od Kavalirsa i Seltiksa.

 

Nikola Mirotić je ponovo blistao u dresu Bulsa, koje je sa 24 poena, osam skokova i jednom asistencijom predvodio do trijumfa od 115:106 nad ekipom Milvoki Baksa.

Njega je slijedio saigrač Kris Dan sa 20 poena, dva skoka i 12 asistencija.

Janis Adetokumbo se sa 28 koševa, sedam skokova i četiri asistencije istakao u poraženoj ekipi, za koju nije nastupao bosanskohercegovački košarkaš Mirza Teletović zbog povrede koljena.

San Antonio Sparsi su kod kuće zabilježili pobjedu od 109:97 protiv Bruklin Netsa. Kavi Leonard (21 poena -dva skoka -dvije asistencije) i Lamarkus Oldridž (20 poena - devet skokova - dvije asistencije) su dominirali u pobjedničkoj ekipi.

Kod Netsa su najbolji bili Karis Levert sa 18 koševa i pet asistencija i Alen Kreb sa 15 koševa, pet skokova i jednom asistencijom.

Ostali rezultati:

Dalas - Toronto 98 - 93
Detroit - Indijana 107 - 83
Denver - Juta 107 - 83
Finiks - Memfis 99 - 97
Los Anđeles Klipers – Sakramento 122:95

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније