Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ Beta ]

12. 01. 2018. 21:40 >> 21:05

EVROLIGA

Žalgiris pobijedio Unikahu

Košarkaši Žalgirisa pobijedili su večeras na svom terenu u Kaunasu špansku Unikahu sa 79:77 (17:19, 15:21, 20:15, 27:22), u utakmici 17. kola Evrolige.

Najefikasniji u litvanskom timu bio je Kevin Pangos sa 16 poena, četiri skoka i četiri asistencije, a Paulijus Jankunas dodao je 14 poena i devet skokova. Aron Vajt postigao je 11 poena i šest skokova, a 11 poena postigao je i Edgaras Uljanovas.

Adam Vačinski postigao je 14 poena za Unikahu, a Džejms Agustin 12 poena i devet skokova. Srpski košarkaš Nemanja Nedović dodao je 11 poena i devet asistencija, dok je Dragan Milosavljević postigao osam poena uz četiri skoka.

Žalgiris je ostvario 11. pobjedu i ima šest poraza, a Unikaha ima skor od sedam pobjeda i 10 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније