Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 01. 2018. 21:29 >> 20:56
1

"DOLMAN JOŠ NIJE SPREMAN"

Džikić: U ovakvim mečevima nemaš šta da dobiješ

Budućnost je lako izašla na kraj sa Olimpijom (88:66) i sačuvala prvo mjesto u ABA ligi, a trener "plavih" Aleksandar Džikić je poručio da u ovakvim mečevima nema šta da se dobije.

"Pobjeda je najvažnija. U ovakvim utakmicama nemaš šta da dobiješ. Pobjeda se podrazumijeva, a sve drugo bi bilo apokaliptično. To smo podvukli pred utakmicu. Dobar dio ekipe je bio fokusiran. Oni koji su manje igrali, imali su malo više problema, što je i logično, ali na kraju je sve ispalo dobro. Ne znam zašto je pala razlika na kraju, nije isto dobiti jedan ili 11 razlike, 11 ili 21, to nikada neće biti isto", rekao je Aleksandar Džikić.

U timu je bio i Džastin Dolman, ali nije ulazio na teren. Džikić je istakao da neće dobiti šansu dok ne bude 100 odsto spreman.

"Kad bude bio spreman da pomogne igraće, dok ne bude neće. On je profesionalac, bez ikakve dileme, čim budemo vidjeli da može da bude funkcionalan, biće na terenu", rekao je trener Budućnost.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније