Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2018. 21:21 >> 22:14

POZNATI PAROVI PLEJ-OFA

Mornar slavio u Nikšiću i osigurao 2. mjesto

Košarkaši Mornara savladali su večeras u gostima Sutjesku sa 74:70 u direktnom duelu za drugo mjesto Erste Superlige.

Barani su tako obezbijedili prednost domaćeg terena u prvom meču i eventualnoj majstorici polufinala plej-ofa u kojem će se sastati takođe protiv nikšićkog tima.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Uroš Luković sa 16 poena i 14 skokova, pratio ga je Derik Nidam sa 15 poena, dok je Marko Mugoša ubacio 13.

Domaćinu nije pomogla ni odlična partija Nemanje Pavlićevića koji je bio najbolji pojedinac meča sa 29 poena, od čega sedam trojki, a istakao se i Senegalac Đite sa 15, a upisao je i 12 skokova.

Četvrti učesnik plej-ofa je ekipa Lovćena, koji je pred svojimm navijačima savladao Teodo sa 83:72. Cetinjani su osvajanjem 4. mjesta obezbijedili plasman u ABA2 ligu, u kojoj će nastupati i Sutjeska.

Cetinjski tim do pobjede vodio je Aleksa Popović sa 22 poena, dok je Petar Aranutović ubacio 18 poena.

Lovćen će u polufinalu plej-ofa igrati protiv branioca titule Budućnost Volija, koja je u "Morači" bila bolja od Ulcinja 93:72 i tako ligaški dio takmičenja završila kao prvoplasirana.

Ekipu Aleksandra Džikića do pobjede je predvodio Kajl Gibson sa 29 poena, Suad Šehović je postigao 15, a Aleksa Ilić poen manje.

U ulcinjskoj ekipi najbolji je bio Amerikanac Remi Grifin sa 14 poena. 

Prvi mečevi polufinala biće odigrani u subotu u Podgorici i Baru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније