Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 07. 2013. 17:05 >> 17:05

TREJD

Skola pojačao Indijanu

Indijana je pojačala svoj "reket", pošto je u redove Pejsersa stigao Luis Skola u trejdu sa Finiks Sansima.

Tim iz Arizone je za iskusnog Argentinca dobio dva igrača - Džeralda Grina i Majlsa Plamlija, uz pika prve runde.

Skola je prvih šest sezona u NBA ligi igrao za Hjuston Rokitse, a prošle sezone je stigao u Finiks gdje je imao prosjek od 12,8 poena uz 6,6 skokova, odigravši sve utakmice u regularnom dijelu sezone.

Argentinac će u Pejsersima biti veliko pojačanje za već snažnu centarsku liniju Indijane, kao podrška Dejvidu Vestu i Roju Hibertu. Dobiće 4,5 miliona dolara za predstojeću sezonu.

Grin je od dolaska u NBA 2005. godine igrao za šest klubova, dok je Plamli bio 26. pik prve runde na draftu prošle godine, ali je odigrao samo 14 utakmica.

Skola je tokom šest sezona u NBA ligi prosječno bilježio 14,2 poena uz 7,5 skokova.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније