Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sportklub.rs ]

23. 08. 2018. 14:14 >> 14:14
1

DOGOVOR PREKO NOĆI

Kadija se vratio u Lovćen

Kadija se vraća u klub u kom je počeo trenersku karijeru i čeka ga veliki izazov u drugoj ABA ligi.

"Sve se desilo jako brzo. Dogovorili smo se gotovo preko noći. Sada je priroritet da sagledam situaciju, počnemo sa formiranjem tima, a poslije ćemo pričati o ambicijama i ciljevima", rekao je Kadija za Sportklub.

Kadija je  vodio Budućnost, Atlas, Teodo, bio je i selektor reprezentacije SCG sa kojom je 2003. osvojio kadetsko prvenstvo Evrope.

Radio Cetinju Kadija je kazao kako mu je drago što je nakon 10 godina opet u “Lovćenu”, ističući da vjeruje kako je pred klubom uspješna sezona.

Želim da "Lovćen" vratimo na nekadašnje staze. S obzirom na to da je otišlo puno igrača i da treba dovesti pet ili šest novih, neobjektivno je sada govoriti o ciljevima. Sačekaćmo da prvo napravimo ekipu, da vidimo koji će to kvalitet biti, a ova godina će biti izuzetno teška i liga će biti mnogo jača – rekao je Kadija.

Prema njegovim riječima, pripreme počinju u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније