Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sportklub, Objavio:G.Š. ]

14. 09. 2018. 10:08 >> 09:52

PORODIČNO NASILJE

Bird uhapšen zbog napada na ženu

Košarkaš Boston Seltiksa Džabari Bird uhapšen je zbog porodičnog nasilja i napada na ženu.

Bird je ženu kidnapovao, davio, šutirao u stomak, bacao o zid i onemogućio da napusti prostoriju.

Džabari Bird je prošle godine draftovan kao 56. pik, a odigrao je 12 utakmica u prvoj sezoni za Seltikse.

Ako se dokaže da je kriv za pojedinosti koje stoje u optužnici Bird vjerovatno neće moći da nastavi karijeru u NBA ligi.

"Najvažnije je da su naše misli uz žrtvu ovog incidenta. Boston Seltiksi osuđuju nasilje u porodici bilo kakve vrste i veoma smo uznemireni zbog optužbi koje idu na teret Džabarija Birda. U skladu sa politikom kažnjavanja nasilja u porodici koja je propisana u okvirima NBA lige sve dalje korake preduzima Liga, a ne klub. Seltiksi će tako raditi sa Ligom i lokalnim vlastima kako bi se završila istraga", stoji u saopštenju Seltiksa. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније