Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

30. 10. 2018. 20:48 >> 20:26
1

IGRAĆE BEZ OPTEREĆENJA

Pavićević: Ritas prošao najbolju školu košarke

Košarkaši Mornara sjutra dočekuju Ritas iz Viljnusa u petom kolu Grupe D Eurokupa. Barani imaju skor 1:3, a Litvanci su zabilježili polovičan učinak u dosadašnja četiri kola.

Trener Barana Mihailo Pavićević kaže da u Bar dolazi još jedna veoma dobra evropska ekipa.

"Igrači Ritasa su prošli litvansku školu košarke, najbolju u Evropi, iz koje svake godine izlazi veliki broj igrača koji liče kao jaje jajetu. Krasi ih, prije svega, veoma dobar šut spolja, nezavisno od toga da li se radi o beku, krilu ili centru. Kad se tome dodaju pojačanja u vidu Amerikanaca i činjenica da Ritas godinama igra u Evropi, onda je jasno da nam u goste stiže izuzetno kvalitettna ekipa", ističe Pavićević.

Kazao je da će njegova ekipa igrati bez opterećenja.

"Nastojaćemo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo. I, naravno, da iskoristimo priliku, ako nam se ukaže i napravimo iznenađenje. Nevolja je u tome što ekipe u Evrokupu rijetko dozvoljavaju iznenađenja. Svjesni smo da i u ovom meču mnogo toga zavisi od protivnika, a ne od nas. Ali, mi ćemo igrati hrabro i ukoliko gosti ne budu na svom maksimumu, eto barskoj publici neizvjesne i zanimljive utakmice", izjavio je Pavićević, objavljeno je na klupskom sajtu.

Strahinja Mićović se oporavio od bolesti, počeo je da trenira.

"Nijesam još sasvim spreman, ali očekujem da ću makar nekoliko minuta provesti u igri, da osjetim teren i loptu. Najvažnije je da budem potpuno zdrav i u formi za Cibonu i nastavak takmičenja u ABA ligi. O ekipi iz Viljnusa ne treba trošiti riječi, a mi ćemo dati sve od sebe da popravimo utisak iz meča sa Megom", poručio je Mićović.

Utakmica Mornar – Ritas igra se u srijedu, 31. oktobra, u dvorani “Topolica”, od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније