Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 04. 2024. 23:13 >> 23:58

TURBULENTNA SEZONA ZA BARANE

Pavićević: Opstanak smo izborili na terenu, a ne samo administrativnim putem

Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da pobjeda FMP-a zaslužena. Komentarišući sezonu svog tima u regionalnoj ligi, kazao je da je zadovoljan što se ekipa u hodu konsolidovala i uspjela, ne samo administrativno, već i na terenu da izbori opstanak.

Mornar je sezonu završio na pretposljednjem mjestu, ali je uoči posljednjeg kola ABA liga proširena, pa su sve ekipe sigurne za narednu sezonu.

"Čestitam FMP-u na zasluženoj pobjedi. Bila je ljepa utakmica, sa puno poena. Teška, turbulentna sezona je za nama. Počeli smo loše, nijesmo pogodili sa pojačanjima i došli smo u gotovo bezizlaznu situaciju", kazao je Pavićević i dodao:

"Promjenom ekipe na polusezoni, konsolidovali smo se i drugi dio smo odigrali bolje. Sada je sve lakše, jer mi smo i na terenu izborili opstanak, a ne administrativno, što me raduje.

Čestitao je na kraju igračima, koji su izdržali veliki pritisak.

"Čestitke igračima, nije bilo lako igrati pod ovakvim pritiskom. Predstoji nam prestrojavanje i analiza. Želim timovima koji igraju u plej-ofu sreću", zaključio je Pavićević.

Trener FMP-a Saša Nikitović istakao je da su se pribojavali ovog meča, iako nije imao rezultatski priključak.

"Atraktivan meč nijesmo željeli, jer u takvoj igri Mornar je u prednosti. Pribojavali smo se ovakve utamice, jer nije imala značaj, a mi smo željeli da odbranimo domaći tern i upišemo treći trijumf u nizu. Mornar je u problemima cijele sezone, ali oni mogu da vam ubace 90 poena u svakoj utakmici. Kad im je stala realizacija odlijepili smo se", kazao je Nikitović.

FMP se sada okreće obavezama u domaćem prvenstvu...

"Izborili smo opstanak, konsolidovali smo sastav. nastzavljamo dalje, čeka nas KLS liga. Čestitke igračima na zalaganju, daću im nekoliko dana slobodnih za oporavak, zaslužili su", kazao je Nikitović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније