Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 08. 2013. 21:32 >> 21:33

ZAMJENA ZA LIJA

Kolmen pojačao Budućnost

Košarkaški klub Budućnost riješio je pitanje centra za narednu sezonu – agilna uprava „plavih“ postigla je dogovor sa Amerikancem Vilijamom Kolmenom, koji dolazi iz grčke Kavale.

Kolmen će na mjestu centra zamijeniti Džeralda Lija, koji je napustio klub na kraju prošle sezone. Amerikanac ima 24 godina, visok je 206 centimetara, a studirao je je univerzitetima Memfis i Majami Dejd. U Evropi je još igrao i za Le Man.

Budućnost je prije njega, dovela Miloša Komatinu, Aleksandra Ćapina, Bojana Subotića i Suada Šehovića čime je napravljen respektabilan tim, koji će nastupiti na četiri fronta – ABA ligi, Evrokupu, domaćem prvenstvu i Kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније