Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 02. 2013. 19:00 >> 18:58

ODUŽIO SE OPORAVAK

NBA: Rouz na terenu tek sljedeće sezone?

Košarkaš Čikago Bulsa Derek Rouz rekao je da oporavak poslije operacije koljena dobro napreduje, ali da noga "još uvjek nije kako treba".

Rouz je istakao da neće žuriti sa povratkom na teren dokle god ne bude potpuno spreman.

"Ako sve ovo potraje i ako se i dalje ne budem osjećao dobro, neću razmišljati da propustim i sledeću godinu", rekao je Rouz novinarima u Bostonu gde je njegova ekipa izgubila sa 71:69.
Sjajni plej je istakao da nema svrhe da žuri sa povratkom na teren.

"Volio bih da igram ove sezone, stvarno bih to volio. Zato rehabilitaciji pristupam veoma ozbiljno. Pokušavam da se vratim na teren što je prije moguće. Međutim, nema svrhe da žurim pa da se ponovo nešto desi“, istakao je 24-godišnji košarkaš.

Rouz je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena protiv Filadelfije, u prvom meču prošlogodišnjeg plej-ofa. On nije igrao ove sezone za Čikago, ali trenira i putuje sa ekipom.

Amerikanac je dodao da iz kluba ima veliku podršku i da ga niko ne požuruje sa povratkom.

"Na meni je odluka kada ću se vratiti da igram, liepo je sa njihove strane sto su mi to dozvolili. Ipak, skori povratak je posljednja stvar o kojoj razmišljam. Znam da je sve na meni, samo treba da odlučim kada ću se vratiti", zaključio je Rouz.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније