Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 03. 2019. 18:40   >>  18:05

"ENERGIJE NEĆE FALITI"

Rimac: Podići nivo igre na maksimum

Trener Cedevite Slaven Rimac istakao je da ekipa mora podići nivo igre na maksimum ukoliko žeči plasman u finale ABA lige.

“Energije sigurno neće faliti, a mi moramo podići nivo igre na maksimum i onda se možemo nadati dobrom rezultatu. Očekujem dobru Budućnost i dobro izdanje rivala. Ovakve utakmice donose i određeni pritisak. Zato bi trebalo i smiriti ekipu, jer prevelika želja za uspjehom može da donese i probleme. Pričali smo o tome prethodnih dana. Očekujem da budemo hrabri, a i da će publika sjutra doći i podržati nas, jer su to ovi momci zaslužili”, kazao je Rimac.

Centar Cedevite Andija Stipanović očekuje veliku borbu u seriji.

“Uopšte ne mislim da oni imaju toliku prednost, vjerujem u našu snagu. Dobro smo radili ove sedmice. Vjerujem da ćemo odigrati dobro, kao i da će navijači sjutra doći, napuniti dvoranu i pomoći nam da zajedno dođemo do trijumfa. Biće teška serija, ali vjerujem da će otići na našu stranu”, kazao je Stipanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније