Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 04. 2019. 22:23 >> 22:22

LITVANCI PORAVNALI U SERIJI

Žalgiris šokirao Fener

Košarkaški Žalgirisa izjednačili su na 1:1 protiv Fenerbahčea u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige, pošto su večeras u Istanbulu pobijedili sa 82:80.

Žalgiris je poslije ubjedljivog poraza u prvoj utakmici prije dva dana uspio da odgovori na pravi način i dođe do brejka protiv velikog favorita.

Odlučujuće poene za trijumf postigao je Edgaras Ulanovas na 23 sekunde prije kraja kada je poentirao za dva. Fener je potom imao napad za pobjedu ili produžetke, ali Luiđi Datome nije pogodio za tri.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Ulanovas sa 20 poena, 14 je dodao Nejt Volters, dok je Brendon Dejvis ubacio 13.

U ekipi Fenerbahčea istakao se Luiđi Datome sa 19 poena i devet skokova, dok je Kostas Slukas ubacio 15, uz šest asistencija, a Marko Gudurić dodao je 11.

Treću utakmicu četvrtfinala Žalgiris i Fenerbahče igraće naredne srijede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније