Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

21. 04. 2019. 12:30 >> 12:32
4

NEMA PREDAJE

Podrška košarkašima Budućnosti

Nakon dva teška poraza, košarkasi Budućnosti su uspjeli da izjednače u finalnoj seriji ABA lige. U susret odlučujućem meču za šampionski pehar ABA lige i plasman u Evroligu, koji se igra sjutra u Beogradu, stiže još jedan video podrške za "plave".

Peta utakmica finalne serije igraće se u ponedjeljak od 19.00 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Košarkaški klub Budućnost saopštio je ranije da očekuju da će u petom meču Crvena Zvezda pokazati isti nivo odgovornosti i da će preduzeti sve mjere da finalna utakmica protekne u bezbjednoj, sportskoj atmosferi, bez obzira na krajnji rezultat.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je je da će učiniti sve da peta utakmica finala plej-ofa ABA lige prođe u sportskom ambijentu i pozvao je navijače da poštuju fer-plej.

Kako je navedeno iz crnogorskog kluba, četvrta utakmica je "nedvosmisleno pokazala" da su Budućnost i navijači te ekipe "u pravom sportskom duhu dali sve od sebe da tenzija bude prevaziđena i da meč protekne bez ikakvih incidenata, u atmosferi za pamćenje".

Pogledajte video podrške košarkašima Budućnosti pred nastavak finalne serije.

Autor videa je Čedomir D. Marković.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније