Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 04. 2019. 21:19 >> 23:04
1

"PLAVI" STIGLI U BG

"Borićemo se do posljednjeg daha"

Košarkaši Budućnost Volija doputovali su u Beograd.

Najavili su borbu do posljednjih atoma snage.

"Došli smo da se borimo. Želimo titulu", rekao je Nemanja Gordić za Sport klub.

"Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do posljednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, poslije dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo", kazao je Danilo Nikolić za Sport klub.

"Nadam se da ćemo uspjeti da ponovimo partiju iz većeg dijela četvrtog meča. Naravno da očekujem pobjedu. Uvijek očekujem pobjedu", naglasio je Noris Kol.

Jasmina Repešu čeka žestok doček u Beogradu.

"Nemam mnogo toga da dodam. Došli smo u Beograd da se borimo za titulu. Očekuje nas velika utakmica, a velike utakmice stvaraju velike igrače. Kada se borite za titulu, a odlučuje jedna utakmica, pritisak je uvijek prisutan. Vjerujem da ćemo uspjeti da se izborimo sa njim i da ćemo održati nivo koncentracije na željenom nivou od prvog do posljednjeg minuta", rekao je Repeša.

Odlučujuća utakmica se igra u ponedjeljak sa početkom u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније