Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 02. 2013. 09:52 >> 13:54
2

NBA

VIDEO: OL-STAR Farid MVP, Bolt zakucao

U noći između petka i subote počeo je 62. NBA Ol-star vikend u Hjustonu. Prvo veče obilježili su igrač Denver „Nagetsa“ Kenet Farid i najbrži čovjek svijeta Jusein Bolt.

U meču „Zvijezda u usponu“, Ferid je predvodio tim Čarlsa Barklija sa 40 poena i 10 skokova, do pobjede nad ekipom Šekila O'Nila sa 163:135.

Po 20 poena ubacili su Kavaj Leonard (San Antonio) i Tristan Tompson (Klivlend) koji je imao i 10 skokova, dok je plejmejker Sakramenta Ajzea Tomas dodao 18 poena, 10 asistencija i 5 skokova.

Prvi Crnogorac na Ol-staru Nikola Vučević (Orlando) imao je 15 poena i 4 skoka, po 12 su ubacili Bredli Bil i Aleksej Šved.

O'Nilovu ekipu predvodio je Karji Irving (Klivlend) sa 32 poena 6 skokova i 6 asistencija, dok je 23 poena ubacio njegov saigrač iz „Kavsa“ Dion Veiters. Najbolji ruki ove sezone Demijan Lilard upisao je sa 18 poena i 5 asistencija.

Duelu „Zvijezda u usponu“ prethodio je meč VIP zvanica koji je obilježio najbrži čovjek svijeta, Jamajčanin Jusein Bolt.

Bolt je u najavi ovog vikenda obećao da će da zakuca na meču, i to obećanje je ispunio.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније