Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2019. 19:26 >> 19:27

POVRATAK U EVROPU?

Barselona želi da dovede Mirotića

Barselona želi da napravi veoma jak tim za sljedeću sezonu, a Katalonci su navodno zainteresovani za Nikolu Mirotića, koji bi nakon pet sezona provedenih u NBA ligi svijeta mogao bi da se vrati u Evropu.

Košarkaš koji je rođen u Podgorici je u pregovorima sa Barselonom oko angažmana za sljedeću sezonu i pregovori se uspešno privode kraju, pišu katalonski mediji.

Mirotić je slobodan agent, a prethodnu sezonu je proveo igrajući za dva NBA tima, Nju Orleans i Milvoki, a u SAD je igrao i za Čikago Bulse.

Crnogorski košarkaš koji nastupa za reprezentaciju Španije je uspješno nosio dres Real Madrida tokom svog boravka u Španiji, prije nego što je došao u NBA ligu.

On je u posljednje dvije godine ugovora zarađivao po 12,500,000 dolara.

Mirotić je prošle sezone prosječno biležio 15.2 poena, 7.4 skoka i 1.2 asistencije po utakmici.

Barselona je u finalu Endesa lige izgubila od Reala 3-1, a uprkos neuspjehu srpski trener Svetislav Pešić je potvrdio da mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније