Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2019. 22:07 >> 22:10

PRVI PORAZ PANTERA

Nema neporaženih, Partizan bolji od FMP-a

Košarkaši Partizana savladali su FMP 90:85 u "Pioniru" u petom kolu ABA lige.

Crno-bijeli su prvi tim koji je savladao FMP u regionalnom takmičenju, ostvarivši treću pobjedu.

Partizan se dugo mučio sa gostima koji su sjajno šutirali trojke (11/23), ali je serijom 16:2 krajem trećeg perioda izgradio prednost (66:59) koju su odličnom odbranom i timskom igrom sačuvali do kraja, piše B92.

FMP je bio u igri do posljednjeg minuta, ali Nemanja Gorić i Rašon Tomas pogađaju bitne šuteve, uz sjajnu odbranu Mozlija i rešavaju pitanje pobjednika.

Tomas je bio nezaustavljiv u reketu sa 23 poena uz tri koša uz dodatno bacanje, a imao je i pet skokova. Gordić ga je najbolje pratio sa 15 poena i 5 asistencija. Dvocifren učinak imao je još Nemanja Jaramaz sa 10 poena.

FMP je predvodio Aleksa Radanov sa 18 poena, 14 je dodao Rit, 12 Đorđević, a 11 Ulubaj, dok je Stefan Pot imao 12 asistencija.

Poslije pet kola FMP je prvi na tabeli sa četiri pobjede i porazom, a Partizan je peti sa tri pobjede i dva poraza.

Večeras je prvi poraz u regionalnom takmičenju upisala i ekipa Cedevita Olimpije, koju je savladao Mornar u Baru (77:70).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније