Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina; Objavila: M.M ]

04. 01. 2020. 09:31 >> 11:07

JOŠ JEDNA ODLIČNA PARTIJA

Dabl-dabl Vučevića u pobjedi Orlanda

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl u pobjedi Orlanda protiv Majamija 105:85, u jutros odigranom meču NBA lige.

On je za 33 minuta u igri postigao 20 poena, uz 11 skokova i sedam asistencija.

U pobjedničkom timu istakao se i Terens Ros sa 25 poena.

Pobjedu su u upisali i Los Anđeles Lejkersi protiv Nju Orleansa 123:113, predvođeni Entonijem Dejvisom koji je svom bivšem timu ubacio 46 poena.

Hjuston je nadigrao Filadelfiju 118:108, Boston je teže nego što se očekivalo pobijedio Atlantu 109:106, Portland slavio u Vašingtonu 122:103, dok je Finiks bio bolji od Nujorka 120:112.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније