Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 04. 2020. 23:02   >>  22:59

SA TRENUTNIH POZICIJA

Moguć nastavak NBA lige u plej-ofu

Sezona u NBA ligi mogla bi da se nastavi plej-ofom, što je jedna od mogućnosti vodećih ljudi američke košarkaške lige.

U trenutku prekida sezona 11. marta zbog pandemije korona virusa, većini ekipa ostalo je oko 15 utakmica do kraja regularnog dijela.

Nijesu sve ekipe odigrale isti broj utakmica, ali s obzirom na trenutnu situaciju sa pandemijom, sezona se neće nastaviti 15. aprila.

Treneri se pripremaju za razne mogućnosti, ali konačnu odluku o nastavku takmičenja doneće zdravstvene vlasti u dogovoru sa ligom.

Ako NBA liga odluči da se takmičenje nastavi plej-ofom, na Istoku bi igrali: Milvoki (1) - Orlando (8), Majami (4) - Indijana (5), aktuelni šampion Toronto (2) - Bruklin (7) i Boston (3) - Filadelfija (6).

U prvom kolu Zapadne konferencije igrali bi Los Anđeles Lejkersi (1) - Memfis (8), Juta (4) - Oklahoma (5), Los Anđeles Klipersi (2) - Dalas (7) i Denver (3) - Hjuston (6).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније