Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

22. 04. 2020. 19:15 >> 19:12
9

KK BUDUĆNOST

Nije bilo sukoba, predložili smo F4 u Beogradu

Košarkaški klub Budućnost demantovao je da je na današnjem sastanku klubova ABA lige došlo do verbalnog sukoba predsjednika podgoričkog kluba Dragana Bokana i prvog čovjeka Partizana Ostoje Mijailovića.

"Navodi su netačni, zlonamjerni i tendenciozni, mada je njihov cilj jasan", saopštila je Budućnost reagujući na pisanje pojedinih medija.

Taj klub je naveo da su na današnjem sastanku iznijeti predlozi o završnici ABA lige, među kojima je i predlog Budućnosti da se do šampiona regionalnog takmičenja i plasmana u Evroligu dođe igrom na parketu.

"Predsjednik Budućnosti je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ako za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli poslije 21. kola", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Kako se dodaje u saopštenju, predsjednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želio da prihvati.

"Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnosti, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose", zaključuje se u saopštenju Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније