Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

18. 01. 2021. 10:45 >> 10:45

NBA

Juta srušila Denver

Košarkaši Jute pobijedili u noći izmedju nedjelje i ponedeljka ekipu Denvera sa 109:105.

Nikoli Jokiću je nedostajala jedna asistencija za novi tripl-dabl, pošto je za 40 minuta na terenu upisao 35 poena, 14 skokova i devet asistencija.

Srpskog centra jedino je pratio Džamal Marej koji je ubacio 30 poena, a njih dvojica su ujedno i bili jedini u redovima Denvera sa dvocifrenim učinkom.

Na drugoj strani, Juta je imala više raspoloženih igrača, a najefikasniji su bili Džordan Klarkson sa 23, Donovan Mičel sa 18 i Bojan Bogdanović sa 17 poena, dok je Rudi Gober upisao 15 poena i 13 skokova.

Juta je upisala petu pobjedu u nizu, ukupno devetu u 13 odigranih utakmica, dok Denver sada ima šest pobjeda i sedam poraza.

Košarkaši Čikaga prekinuli su niz od četiri uzastopna poraza pošto su prošle noći slavili protiv Dalasa sa 117:101, u meču u kojem je Luka Dončić prestigao legendarnog Majkla Džordana.

Dončić je utakmicu završio sa 36 poena, 16 skokova i 15 asistencija što mu je donijelo 29. tripl-dabl u karijeri čime je na 16. mjestu večne liste pretekao je Džordana.

Kristaps Porzingis je dodao 20 poena za poraženi tim.

Čikago su do pobjede vodili Lauri Markanen sa 29 poena i Garet Templ sa 21, dok je Tadeus Jang ubacio 15 poena.

Košarkaši Nju Orleansa pobijedili su Sakramento sa 128:123, predvodjeni Zejonom Vilijamsonom koji je ubacio 31 poen. Kingsima nije bio dovoljan ni raspoloženi Dearon Foks koji je postigao 43 poena.

Košarkaši Los Andjeles Klipersa su prvi put u sezoni vezali četiri pobjede, pošto su na svom terenu bili bolji od Indijane sa 129:96. Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Pol Džorž i Markus Moris sa po 20 poena, dok je u Indijani najbolji bio Dag Mekdermot sa 23 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније