Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 01. 2021. 18:11 >> 18:19

PAVIĆEVIĆ

"Lazović bi imao više od 20 prekršaja u Euroligi"

Kako je moguće da košarkaš Crvene zvezde Branko Lazović u Euroligi na parketu provodi pet, šest minuta zbog problema sa ličnim greškama, a u ABA ligi mu je dozvoljeno sve što u elitnom takmičenju nije, pita se trener Mornara Mihailo Pavićević.

Košarkaši Mornara nijesu uspjeli da pobijede Crvenu zvezdu u derbiju ABA lige. Poslije velike borbe, nakon isključenja Đorđija i Mihaila Pavićevića sa jedne, odnosno Dejana Radonjića sa druge strane, crveno-bijeli su slavili sa 86:78.

"Svi znaju da spadam u grupu trenera koji nikada nije komentarisao suđenje, niti tražio alibi. Ovoga puta želim samo da postavim pitanje arbitrima koji su dijelili pravdu na meču, a istovremeno sude i Euroligu, kako bi se ponašali da smo umjesto u opremi Mornara, meč igrali u opremi Barselone. Da li bi dozvolili tuču na terenu, da li bi dozvolili Branku Laziću da napravi više od 20 prekršaja na našim najboljim napadačima, a da to ne sankcionišu. Kako je moguće da u Euroligi na parketu provodi pet, šest minuta zbog problema sa ličnim greškama, a u ABA ligi mu je dozvoljeno sve što u elitnom takmičenju nije", ocijenio je Pavićević za Sportklub.

Mornar je upisao treći poraz uz 12 pobjeda. Izbranici Dejana Radonjića zabilježili su 11 pobjedu, a imaju dva poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније