Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 04. 2021. 17:13 >> 17:13

PRVA LIGA

Studentski centar protiv All Starsa, Lovćen na Zetu

Vodeći tim Prve A lige Studentski centar već je osigurao prvu poziciju pred start plej-ofa u najvišem rangu takmičenja Crne Gore. Puleni trenera Nenada Trajkovića u dosadašnjem dijelu takmičenja imaju skor od 16 pobjeda i 1 poraza. Ekipa Podgorice ima skor 15-2, Lovćen je zabilježio 13 pobjeda i izgubio dva meča, dok je Primorje trenutno četvrto sa 11 pobjeda i 6 poraza.

Popularni "studenti" igraju u visokom ritmu i veoma kvalitetno na oba franta i u Prvoj A ligi i u ABA 2 ligi, gdje su takodje vodeći tim na tabeli.

Studentski centar dočekaće tim All Starsa u ćetvrtak 15. aprila u 16 sati kako bi imao dodatno vrijeme da se pripremi za predstojeći završni turnir regionalnog nadmetanja.

Ulogu favorita u 18. kolu imaće i Lovćen protiv Zete.

RASPORED 18. KOLA PRVE A LIGE:

Četvrtak, 15.04.

16.00 Studentski centar-All Stars

Subota,17.04.

18.00 Lovćen-Zeta
18.00 Danilovgrad-Ibar
18.00 Jedinstvo-Primorje

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније